83542BC5-9EE2-7E86-0DFC-8B8D98920800

17 Jan Când va avea Moldova Stadion Republican

83542BC5-9EE2-7E86-0DFC-8B8D98920800

Peste câţi ani Moldova va avea un Stadion Republican vom afla pe 2 februarie. Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, a declarat, pentru un post de televiziune, că în ţara noastră vor sosi experţi de la Federaţia Internaţională de Fotbal, care împreună cu reprezentanţii Guvernului vor definitiva proiectul noului stadion naţional. “Am stabilit următoarea şedinţă pe 2 februarie, la care vor fi prezenţi şi experţi de la Federaţia Internaţională de Fotbal, astfel ca împreună să definitivăm …

Peste câţi ani Moldova va avea un Stadion Republican vom afla pe 2 februarie. 

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, a declarat, pentru un post de televiziune, că în ţara noastră vor sosi experţi de la Federaţia Internaţională de Fotbal, care împreună cu reprezentanţii Guvernului vor definitiva proiectul noului stadion naţional.

“Am stabilit următoarea şedinţă pe 2 februarie, la care vor fi prezenţi şi experţi de la Federaţia Internaţională de Fotbal, astfel ca împreună să definitivăm proiectul noului Stadion Republican. Atunci când voi avea poziţia clară de la şedinţa respectivă, atunci am să vă spun de termene”, a precizat Ion Cebanu.

Noul stadion va fi amplasat la periferia oraşului şi va avea o capacitate de cel puţin 20 de mii de locuri. Moldova nu mai are o arenă naţională din 2007, când a fost demolat vechiul Stadion Republican. Atunci s-a anunţat că noua arenă va fi dată în exploatare în 2009. Însă, nici până astăzi, ţara noastră nu are un stadion naţional.

Foto: flickr.com

publika